четвер, 21 вересня 2023 р.

Безпека дітей понад усе

Бібліотекарі, поліція та освітяни об’єднуються заради важливої мети – безпеки наших дітей. Бібліотека естетичного виховання імені О. Довженка для дорослих ЦБС Солом'янського району м. Києва організувала та взяла участь у зустрічі працівниці управління патрульної поліції у місті Києві старшого лейтенанта Крумплевської Анастасії Ігорівни з учнями других, третіх і четвертих класів у школі «Сяйво».
 
Під час зустрічі правоохоронниця розповіла дітям про основні принципи роботи й завдання поліції, зокрема і про обслуговування викликів по лінії 102. Та головне, що старший лейтенант Анастасія провела з учнями школи бесіду щодо правил дорожнього руху і правил безпеки на дорозі з використанням наочного матеріалу (дорожні знаки). Зустріч була інтерактивною, адже діти не просто слухали, але також ставили запитання і отримували на них вичерпні відповіді.
 
На додачу до цього старший лейтенант Анастасія разом з бібліотекарями провела для дітей майстер-клас з виготовлення флікерів (маленькі наліпки, значки чи браслети, які відбивають світло у темряві, завдяки чому водії можуть побачити пішохода на більшій відстані).
 
Закликаємо батьків також постійно нагадувати дітям про правила дорожнього руху і віримо в те, що спільними зусиллями ми забезпечимо безпеку українських дітлахів на дорозі.

Немає коментарів:

Дописати коментар