пʼятницю, 29 вересня 2023 р.

Курси англійської мови у бібліотеці

Друзі, ми продовжуємо проводити у бібліотеці засідання клубу розмовної англійської, а тепер також і курси англійської для початківців. Минулого тижня відбувся перший урок, який ми присвятили темі «Знайомство». Цього тижня провели вже другий урок, на який завітали і вже знайомі нам з минулого уроку «студенти», і новачки 😊
 
Отже, під час другого уроку наших бібліокурсів ми пригадали матеріал, пройдений минулого разу (лексику, граматичні конструкції і т. д.), подивилися відеоролик на тему «Знайомство» за участі носіїв мови, а також розглянули нову граматичну конструкцію і попрацювали з нею.
 
Урок пройшов у легкій і невимушеній атмосфері, спілкування і навчання було приємним і відбувалося в ігровій формі, яка подобається і дорослим учням також.
 
Запрошуємо усіх охочих на курси англійської мови для початківців щосереди о 17-й годині у бібліотеці естетичного виховання імені О. Довженка для дорослих ЦБС Солом'янського району м. Києва.
 
І пам’ятайте, що, як сказав Аврелій Августин, «Для вивчення мови вільна допитливість набагато важливіша за грізну обізнаність».

Немає коментарів:

Дописати коментар