четвер, 21 вересня 2023 р.

Найбільше у світі щастя – спокій на Землі ☮🕊

21 вересня
в усьому світі відзначається Міжнародний день миру. Мета цього Дня – вшанування та зміцнення ідеалів миру всередині кожного народу та між усіма націями й народами. Глобальна мета Дня миру – створення більш мирного світу для всіх, хто в ньому живе, адже мир  впливає на кожен аспект нашого життя.
 
Цього року темою Міжнародного дня миру є «Ліквідація расизму та встановлення миру». Міжнародний день миру 2023 відзначається задля виконання принципів ненасильства, миру та припинення вогню між різними націями та народами.
 
Згідно з преамбулою ООН до Міжнародного дня миру 2023, головною метою Дня миру є не тільки відсутність насильства, але й створення суспільства, де всі живуть у гармонії та любові, незалежно від касти, раси та релігії. Кожен повинен мати однакову повагу до людей, незалежно від їхнього віросповідання.
 
Наш народ, на жаль, добре знає, наскільки важливим є мир. Ми чекаємо на нього і щодня дякуємо нашим захисникам за те, що вони роблять усе задля того, щоб наблизити день, коли в Україні запанує такий довгоочікуваний мир.

Немає коментарів:

Дописати коментар