пʼятницю, 22 вересня 2023 р.

Спілкуємося англійською у бібліотеці

Бібліотекарі Солом’янки завжди готові прийти на допомогу в питаннях освіти і культури
🙂.
 
Наші користувачі і підписники знають, що в бібліотеці естетичного виховання імені О. Довженка для дорослих ЦБС Солом'янського району м. Києва працює клуб розмовної практики англійською мовою English Speaking Club🗣️. Ми постійно наголошуємо на тому, що завітати до клубу можуть люди будь-якого віку і з будь-яким рівнем знання англійської мови. Та під час минулого засідання клубу нам стало зрозуміло, що людям з рівнем знання мови «Початковий чи «Нижчий за середній» все ж потрібен інший формат зустрічей, тому відтепер у бібліотеці будуть проходити не тільки засідання розмовного клубу, але також і курси англійської для початківців📝📕. Таким чином хочемо зробити свій скромний бібліотечний внесок у загальний освітній розвиток українців😊.
 
Цього тижня у бібліотеці вже відбувся перший «урок», присвячений темі «Знайомство». Під час зустрічі вивчали лексику на зазначену тему, розмовляли, занотовували і виконували цікаві завдання.  
 
Отже, як і раніше ми запрошуємо усіх охочих відвідувати засідання клубу розмовної англійської мови, і додатково за потреби приходити на курси англійської для людей, які тільки починають вивчати мову. Допоможемо, чим зможемо😉.

Немає коментарів:

Дописати коментар