четвер, 23 січня 2020 р.

Обкладинки відомих книжок прикрасили коридори американської школи

У школі містечка Манделей (передмістя Чикаго), штат Іллінойс, США вигадали цікавий спосіб спонукати учнів до читання – прикрасити коридори навчального закладу величезними книжковими обкладинками.

Обкладинки легендарних книжок розташовані поруч із дверима навчальних класів, тож, заходячи до класу, учні надихаються на те, щоб обовязково взяти щось почитати.
Таке чудове перетворення шкільного інтерєру відбулося протягом різдвяних канікул. Проект було розроблено провідною американською компанією, що займається фотопроектами «Visual Image Photography». За допомогою вінілових муралів спеціалісти компанії перетворили стіни школи на великі книжки.
Серед обраних книжок є «Усі американські хлопці» Джейсона Рейнольдса, «Буремний перевал» Емілі Бронте, «Джейн Ейр» Шарлотти Бронте, «Ведмежий кут» Фредріка Бакмана та «Не відпускай мене» Кадзуо Ішіґуро. Ці книги є вдалою сумішшю класичної та сучасної літератури, яка повинна надихати учнів читати книжки як минулої епохи, так і теперішньої.  
Як видно з фотографій, дизайнери відмінно попрацювали, щоб зробити ці мурали. І школярі, і вчителі неодмінно будуть ними насолоджуватися. Ми переконані, що користувачів у шкільній бібліотеці цьогоріч значно побільшає. От би і в Соломянському районі Києва щось подібне зробити😉

Немає коментарів:

Дописати коментар