четвер, 23 травня 2019 р.

Майстер-клас у бібліотеці: смачні приємності для найрідніших своїми руками


Існує багато свят, призначених для того щоб ми робили щось приємне для своїх близьких: День матері, День батька, Міжнародний жіночий день, День закоханих і т. д. У ці дні ми даруємо своїм найріднішим подарунки, робимо сюрпризи, говоримо про свої теплі почуття до них. Але робити приємності тим, кого ми любимо, актуально завжди, у будь-який день року, хоч щодня :). Ми вирішили влаштувати у бібліотеці черговий майстер-клас, під час якого наші юні користувачі, за допомогою майстрині Іванни, робили смачні подаруночки для своїх близьких людей.
Подарунки, зроблені своїми руками, отримувати завжди особливо радісно, навіть якщо це щось символічне. Цього разу ми запропонували дітям виготовити листівки зі смачненькими додатками до них.
До аркуша паперу діти приклеювали хмарки з різними написами. А потім біля хмарок приклеювали цукерку, котра асоціюється у них із написом, який вони обрали для своїх рідних.
В результаті вийшли яскраві та смачні подаруночки. Та найголовніше, що ці презенти діти робили власноруч, щиро бажаючи потішити своїх мам, тат, бабусь і дідусів та інших близьких людей.
Чекаємо усіх бажаючих на наступних майстер-класах у бібліотеках Солом’янки!

Немає коментарів:

Дописати коментар