суботу, 20 квітня 2024 р.

Бібліокурси англійської – навчання, спілкування і розвиток 👩🏻‍💻📓✍🏻💡


🔠Нагадуємо усім нашим шановним користувачам, що в бібліотеці естетичного виховання імені Олександра Довженка для дорослих ЦБС Солом'янського району м. Києва щотижня проходять курси англійської мови.
 
Під час занять ми охоплюємо всі аспекти вивчення мови – вчимо граматику, читаємо, розмовляємо, слухаємо носіїв мови та пишемо 🗣👂🔤.
 
В межах курсів працює Speaking Club – клуб розмовної практики англійською мовою. Під час засідань клубу занурюємося в абсолютно різні теми. Так, наприклад, під час останніх зустрічей дискутували англійською на такі теми, як «Взаємовідносини між людьми» та «Особливості побудови приємної бесіди». Щодо граматики, то зараз вивчаємо часи в англійській мові 💬 👥.
 
Важливо зазначити, що наші курси охоплюють не лише навчальну складову, але також і соціальну – люди, які приходять на бібліотечні курси англійської спілкуються між собою, підтримують одне одного, товаришують 🙋 🙋🏻‍♀️ 🤝. На додачу до цього, вивчення мови – це суттєвий внесок у саморозвиток в цілому.
 
📌Усіх, хто прагне самовдосконалення, нових знань та приємного спілкування, запрошуємо на курси англійської у бібліотеці щосереди о 17:00.

Немає коментарів:

Дописати коментар