середу, 3 квітня 2024 р.

Веселі канікули разом з бібліотекою

Книги та ігри – чудове поєднання, чи не так?
🙂 У дітей нещодавно завершилися весінні канікули і нам дуже приємно, що солом’янські школярі проводили їх цікаво і з користю, приставши на запрошення бібліотеки естетичного виховання імені Олександра Довженка для дорослих ЦБС Солом'янського району м. Києва завітати до нас, щоб пограти в настільні ігри і, звісно, за бажання почитати книжки🎲🧩📕.
 
Настільні ігри це чудова ідея для проведення дозвілля як з родиною, так і з друзями, однокласниками чи просто знайомими, тож бібліотека вирішила заохотити місцевих школярів саме до такого прекрасного відпочинку.
 
Чому настільні ігри це добре?
Настільні ігри корисні і для дітей, і для дорослих, адже вони розвивають увагу, спостережливість і логічне мислення, сприяють покращенню пам’яті, а ще допомагають краще концентруватися, ухвалювати самостійні рішення і мислити стратегічно. На додачу до усього вищесказаного, настільні ігри це реально класна нагода із задоволенням провести час із приємними людьми.
 
Велику колекцію ігор бібліотеці принесли наші користувачі, тож щиро вдячні їм за це, зокрема дякуємо нашій волонтерці пані Олександрі. 😊

Немає коментарів:

Дописати коментар