пʼятниця, 2 червня 2023 р.

Здорова природа – здорова людина 🌍🌳🐋 👧

5 червня відзначатиметься Всесвітній день охорони навколишнього середовища – день, встановлений для підвищення рівня обізнаності людей щодо захисту довкілля і заохочення суспільства до дій, спрямованих на збереження і захист навколишнього середовища.
 
Ми всі зараз опинилися у надзвичайній екологічній ситуації – глобальне потепління, яке відбувається так швидко, що люди і природа не можуть до цього адаптуватися; загроза вимирання видів тварин і рослин як наслідок втрати середовища проживання (існування); глобальне забруднення і отруєння екосистем. Ми маємо бути свідомими і відповідальними, адже нам на цій планеті жити, тож турбота про довкілля – це турбота про себе і своїх нащадків. До вашої уваги п’ять способів  долучитися до охорони навколишнього середовища і покращити глобальну екологічну ситуацію:

Всесвітній день охорони навколишнього середовища це чудова нагода замислитися про небезпеки, що загрожують нашим екосистемам і почати щось робити для захисту планети, якщо ви цього ще не робите ;)  

Немає коментарів:

Дописати коментар