четвер, 1 червня 2023 р.

Казка – вогник дитячого мислення і мови (онлайн-вікторина)

1 червня
відзначається День захисту дітей – свято, мета якого полягає у тому, щоб нагадати дорослим про те, що діти потребують нашої підтримки та захисту, а також мета цього Дня – привернути увагу широкої громадськості, організацій та урядових установ до питань, спрямованих на практичну реалізацію заходів щодо забезпечення добробуту дітей в усьому світі.
 
Діти постійно потребують нашої уваги, виявлення нашої любові до них, піклування й виховання. Наш обов’язок – забезпечувати матеріальні та педагогічні умови для духовного, морального, інтелектуального й фізичного розвитку юного покоління. І звісно ж наш обов’язок – робити усе для того, щоб життя наших дітей було щасливим. Допомогти зробити життя дітлахів кращим, поміж багатьох інших речей, можуть і книжки, зокрема казки.
 
Казки – важлива складова дитинства :) Казки це значно більше, ніж просто фантастичні історії зі щасливим кінцем. Казки – це уроки, які на прикладі характерів героїв і різних ситуацій, в яких герої опиняються, чудово повчають дітлахів. Казки захоплюють уяву дітей і покращують їхні творчі здібності та навички міркування. Дитина дізнається багато нового, просто слухаючи ці дивовижні історії. А ще коли батьки читають казки своїм дітям, між ними виникає особливий зв’язок, а це так важливо.
 
До Дня захисту дітей ми підготували для вас і вашої малечі онлайн-вікторину на знання казок:

Немає коментарів:

Дописати коментар