вівторок, 18 квітня 2023 р.

Книги на фронт

А ви вже долучилися до проєкту «Книги на фронт», який стартував цього місяця?
 
Проєкт ініційовано громадською організацією «Культурний десант» і Міністерством культури та інформаційної політики України з метою підтримки наших захисників, надання їм можливості розслабитися й абстрагуватися після напруженого бойового дня, а також задля розвитку культури читання серед військових. Також, за словами міністра культури та інформаційної політики України Олександра Ткаченка, проєкт спрямований на те, щоб продемонструвати нашу повагу і всебічну підтримку героям, які боронять нашу Батьківщину. Важливо зазначити, що кожна книга, яка передається в рамках цієї акції, має бути підписана людиною, яка її придбала, або ж можна покласти у книгу листівку зі своїми побажаннями чи словами вдячності. Теплі і добрі слова, записані у книжці, обов’язково потішать військового, який цю книгу отримає.  
 
Щоб взяти участь в акції, потрібно придбати книгу в одній із мереж книгарень, які виступають партнерами цього проєкту: «Клуб сімейного дозвілля», «КМ БУКС» чи «Моя книжкова полиця». Далі ще один із партнерів проєкту, компанія «Нова пошта», доставить книжки військовим.
 
Долучайтеся до проєкту «Книги на фронт» і підтримуйте наших захисників. До речі, ви можете додати свої контакти для подальшого листування з військовим, який отримає книгу від вас.

Немає коментарів:

Дописати коментар