неділю, 22 січня 2023 р.

Наша сила в єдності

22 січня відзначається надзвичайно важливе в історії нашої держави свято – День Соборності України. Саме у цей день 1919 року в Києві на Софійському майдані відбулося урочисте проголошення Акту Злуки: в єдину українську соборну державу об'єдналися Українська Народна Республіка і Західноукраїнська Народна Республіка.
 Ідея української соборності – це одна з основоположних складових національної ідеї.
 
Соборність України – це об’єднання усіх наших земель в єдине ціле, це духовна консолідація усього нашого народу, це наша згуртованість. Саме за це і завдяки цьому ми боремося багато-багато років. Саме наша єдність допомагає нам боротися з ворогом зараз; наша єдність допомагає нашим військовим непохитно стояти і не пропускати ворога на нашу територію та виганяти його геть.
 
Напередодні Дня Соборності до нашої бібліотеки завітали маленькі патріоти, які попри свій юний вік вже чудово розуміють важливість незалежності України. Наші діти свідомі та розумні, і саме їм продовжувати нашу справу – завжди відстоювати свою свободу. Та як ми бачимо, у них із цим проблем не буде :) До вашої уваги відео, на якому один із наших юних користувачів – учень 1-А класу школи №46 Новицький Тимофій декламує вірш «Любіть Україну» Василя Симоненка. От такі у нас чудові діти-патріоти.

Немає коментарів:

Дописати коментар