вівторок, 20 вересня 2022 р.

Опубліковано програму «Bookforum 2022»


Ми вже писали про те, що з 6 по 9 жовтня 2022 р. проходитиме Львівський міжнародний літературний фестиваль і книжковий ярмарок «Book Forum Lviv». А нещодавно організатори фестивалю опублікували програму «Bookforum 2022». Отже, тепер відомо, що участь у фестивалі візьмуть такі спікери як Філіп Сендс, Ніл Гейман, Генрі Марш, Ювал Ной Харарі, Джонатан Літтель, Майкл Катакіс, Олександр Михед, Севгіль Мусаєва, Олена Стяжкіна, Вадим Карп'як та інші.
 
«Львівський BookForum 2022 стане майданчиком, що об'єднає Україну з культурною елітою світу заради висвітлення на весь світ гострих та незручних питань сьогодення»
 
Основним завданням форуму цього року організатори називають порушення питання покарання російських пропагандистів нарівні з військовими злочинцями на міжнародному рівні і сприяння організації міжнародного трибуналу для замовників і виконавців цієї страшної війни.
 
Ключові теми дискусій, які відбуватимуться в межах фестивалю:
 
- Як війна в Україні змінить Європу (спікери: Філіп Сендс, Тетяна Огаркова, Володимир Єрмоленко, Міша Ґленні);
- Імперіалізм та ідентичність (спікери: Олена Стяжкіна, Абдулразак Гурна, Ігор Померанцев, Лідія Качо, Джон Лі Андерсон);
- Пропаганда та покарання пропагандистів (спікери: Філіп Сендс, Бруно Масаеш, Пітер Померанцев, Люба Цибульська, Емма Вінберг)
- Нова реальність – нова творчість. Попередня презентація антології «Війна 2022»: щоденники, есеї, поезії (спікери: Мар’яна Савка, Тетяна Терен)
 
Протягом чотирьох днів учасники «Book Forum Lviv» дискутуватимуть також на інші цікаві й актуальні теми і  шукатимуть зрозумілі алгоритми дій.
 
Повну програму заходу можна переглянути за цим посиланням: https://bookforum.ua/events
 
Нагадаємо, що захід пройде у комбінованому форматі офлайн-онлайн. Офлайн у фестивалі зможуть взяти участь сто спеціальних гостей за особистими запрошеннями. Онлайн-дискусії із гістьми BFL зможе подивитися кожен охочий із будь-якої точки світу.

Немає коментарів:

Дописати коментар