пʼятницю, 27 травня 2022 р.

Художники Києва – рідному місту

Київ – столиця свободи, серце нашої держави. У Києві прекрасно все – мальовнича природа, красива архітектура в різних стилях, велика кількість освітніх і культурних закладів, безліч вишуканих і затишних ресторанів і кав’ярень, скверів і парків, сотні унікальних і цікавих вулиць. Усе це утворює єдиний міський організм, який живе і житиме вічно попри усі спроби його вбити. Київ вистоїть і надалі тішитиме українців й іноземних туристів своєю красою, особливою атмосферою і своєю величчю та силою.
 
Наша столиця дійсно багата на заклади освіти, в яких громадяни України й інших держав можуть отримувати нові якісні і глибокі знання в абсолютно усіх сферах, вдосконалювати свої навички для того, щоб надалі приносити користь Україні та світу. Багатий Київ і на заклади культури, в яких талановиті люди можуть демонструвати свої вміння й результати творчої діяльності, а поціновувачі прекрасного, відповідно, можуть насолоджуватися роботою талановитих діячів культури і мистецтва і завдяки цьому ставати кращими – добрішими, більш цивілізованими, просвітленими і людяними.
 
Цієї неділі столиця відзначатиме свій день – День Києва. З нагоди свята ми пропонуємо до вашої уваги відеовиставку картин талановитих митців, які колись працювали чи нині працюють у Києві.
 
Зі святом, столице! Зі святом, любі кияни!

Немає коментарів:

Дописати коментар