понеділок, 31 січня 2022 р.

Що читають зірки? Знаменитості називають свої улюблені книги ️ ⭐📖

Якими б зайнятими не були знамениті люди, а почитати вони люблять і знаходять на це час. У цьому дописі до вашої уваги улюблені книги відомих людей. Можливо, і вам захочеться почитати або перечитати щось із того, що читають зірки.
 
Одна з найвідоміших телеведучих світу Опра Вінфрі найбільше в літературі любить класичний твір «Убити пересмішника» Гарпер Лі та «Сила моменту» Екхарта Толле.
Зірка фільмів про Гаррі Поттера Емма Вотсон каже, що їй до вподоби книги, які можуть перенести читача до інших часів і якихось невідомих місць. А її улюблена книга – «Маленький принц» Антуана де Сент-Екзюпері.
 
Американський підприємець-мільярдер Білл Гейтс каже, що його улюблена книга останнього десятиліття це «Добрі янголи людської природи» Стівена Пінкера.
А улюблена книга Денієла Редкліффа, виконавця ролі Гаррі Поттера, це «Майстер і Маргарита» Михайла Булгакова. Актор каже, що цей твір є неймовірним міксом уяви, безумства, сатири, гумору і почуттів.
Акторка Кіра Найтлі із задоволенням перечитала усі твори В. Сомерсета Моема, а от найулюбленіша її книга – «Пристрасть» Джанет Вінтерсон.
Винахідник Ілон Маск найбільше любить читати «Штучний інтелект. Етапи. Загрози. Стратегії» філософа Ніка Бострема та біографічну книгу «Ейнштейн. Його життя і його Всесвіт» Волтера Айзексона.
А от авторка знаменитої серії книг про Гаррі Поттера Джоан Роулінг вважає найпримітнішою книгою, яку вона читала у своєму житті, книгу Родді Дойла «Жінка, яка увійшла в двері», адже, на думку письменниці, автор цього твору дуже яскраво, правдоподібно і всеосяжно зобразив жіночий персонаж, хоча сам є чоловіком.
 
Улюбленими книгами відомої української співачки NK є «Людина розумна. Історія людства від минулого до майбутнього» Ювала Ноя Харарі та «Успішні виступи на TED» Кріса Андерсона, яку, до речі, включено до списку кращих книг за версією «New York Times».
Колега нашої NK – американська поп-діва Леді Гага щодня читає «Листи до молодого поета» Райнера Марії Рільке.
 
Улюблені книжки українського співака Monatik – «Фанкі-ідеї. Створення інновацій поза зоною комфорту» Рена Альфа та «Кради, як митець» Остіна Клеона.
Голлівудська зірка Наталі Портман не тільки сама любить читати книгу «Хмарний атлас» Девіда Мітчелла, але також дарує її усім своїм знайомим протягом останніх трьох років.
 
А книги, які найбільше вразили іншу голлівудську зірку Джулію Робертс, це «Дикі пальми» Вільяма Фолкнера і «Жінка з уявою» Томаса Гарді
 
Такі от літературні вподобання у знаменитостей. А які з цих книг читали ви?

Немає коментарів:

Дописати коментар