пʼятницю, 8 жовтня 2021 р.

Миле і світле створіння, яке змінює світ на краще 👧🌺

А ви чули про таке свято як Міжнародний день дівчаток? Свято це відзначається 11 жовтня; його було проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у грудні 2011 р. (резолюція 66/170) на знак визнання прав дівчаток. Ця дата закликає зосередити увагу на необхідності розв’язання проблем, з якими стикаються дівчатка в усьому світі (у тому числі дитячі шлюби, дискримінація, насильство і погані умови навчання), і заохотити розширення прав і можливостей дівчаток і здійснення їхніх прав.
 
Ми живемо у сучасному світі, де дівчата – це лідери; дівчата – активістки й реформаторки; дівчата – ініціатори розвитку і глобальних змін на краще, вони є головним джерелом структурних змін для гендерної рівності. Важливо з самого дитинства підтримувати лідерські якості, амбіції і активність дівчаток, щоб у майбутньому вони ставали успішними і щасливими жінками.
 
До Міжнародного дня дівчаток ми підготували відеодобірку яскравих літературних персонажів дівчат, які демонструють силу характеру і своїм прикладом надихають всебічно розвиватися і діяти.

Немає коментарів:

Дописати коментар