пʼятницю, 30 серпня 2019 р.

Підбірка захоплюючих книжок, що поєднують у собі романтику й саспенс

Книжки, на сторінках яких розгортається романтичний сюжет і події, котрі постійно тримають читача в напрузі, це ідеальне поєднання містерії та історії кохання. Такі книжки часто об'єднують у собі більш традиційні пристрасно-романтичні сюжетні лінії та інтригуючі й драматичні елементи саспенсу. Якщо ви належите до тих вибагливих читачів, які із задоволенням читають твори, в яких міксуються різні жанри, цей допис вас точно повинен зацікавити ;)

1. «Ребекка», Дафна дю Мор’є
Цю книжку не можна назвати любовним романом, «Ребекка» це швидше класичний твір з елементами романтичного саспенсу. Будьте готові до того, що це дуже моторошна історія. Героїня одружується з багатим англійським аристократом Максиміліаном де Вінтером, але спокійному та щасливому життю подружжя заважає тінь покійної дружини Максиміліана. Колишню пані де Вінтер усі дуже любили і її трагічна й загадкова смерть стала для усіх шоком. Тепер нова леді де Вінтер робить усе, щоб догодити своєму чоловікові та сподобатися усім оточуючим. Та вона припуститься фатальної помилки, яка розкриє таємницю смерті її попередниці і назавжди змінить її власне життя.

2. «Джейн Ейр», Шарлотта Бронте
Цей класичний твір про молоду сироту Джейн, яка влаштовується гувернанткою до маєтку заможного пана Рочестера, є яскравим прикладом романтичного саспенсу з низкою подій, які триматимуть вас у напрузі від першої до останньої сторінки.

3. «Дев'ять карет чекають на тебе», Мері Стюарт
І знову історія про гувернантку. Цікаво, чому вони стають ідеальними героїнями саспенсів? Це ще один твір про молоду жінку на ім’я Лінда, котра оселяється у похмурому маєтку, щоб стати гувернанткою юного графа. Поки граф підростає, маєтком керує його дядько. Героїня відчуває, що між усіма мешканцями замку існує незрозуміла напруга, а для життя її підопічного існує серйозна загроза. Їй потрібно захистити графа та розібратися у тому, що відбувається в маєтку, але Лінда несподівано закохується і це ще більше ускладнює її життя…

4. «Містер досконалість», Лінда Ховард
Що робити самотній жінці, коли пошук ідеального чоловіка не дає жодних результатів? Коли чотири найкращих подруги заради розваги складають перелік якостей, якими має володіти «чоловік мрії», вони навіть не здогадуються, до чого це може призвести… Раптове кохання однієї з героїнь до сусіда, смерть іншої героїні та багато інших цікавих подій – ось, що чекає на вас у цій книзі.

5. «Оголена смерть», Джей.Ді. Робб (Нора Робертс)
Дія цього пікантного трилера відбувається у недалекому майбутньому. Героїня твору, детектив Єва Даллас, намагається розкрити резонансне вбивство доньки сенатора. Але під час розслідування детектив Даллас починає відчувати небезпечний потяг до головного підозрюваного у справі…

6. «Дещо про тебе», Джулія Джеймс
Головна героїня цього твору, помічниця федерального прокурора Камерон Лінд, випадково стала свідком небезпечних розваг чиказьких політиків, які закінчилися убивством. І так жахлива ситуація, а тут Камерон ще й доводиться співпрацювати по цій справі з її заклятим ворогом, спеціальним агентом ФБР Джеком Палласом. Проте в ході спільної роботи між героями несподівано виникає пристрасть.

Немає коментарів:

Дописати коментар