пʼятницю, 7 червня 2019 р.

Бібліотечний розгардіяш продовжується :)

Минулого тижня ми вже розповідали вам про неймовірну зустріч наших користувачів із письменником та автором власних пісень В’ячеславом Купрієнко, який провів надзвичайно цікаву презентацію своєї дитячої книжки «Мишасько і розгардіяш» у бібліотеці. І от маленький мрійник Мишасько разом зі своїм творцем знову завітали до нас, щоб познайомитися з учнями школи «Ерудит» і вихованцями дитячого садочку «Веселинка».
В’ячеслав Купрієнко розпочав знайомство з дітьми з розмови про мрії та театрального читання історії «Мишасько-мрійник» зі своєї  книжки. Аудиторія була у захваті від стилю спілкування та читання автора. Чудова взаємодія зі слухачами, гумор та дотепність у поєднанні з розповідями про різні цікаві факти з життя, про які, власне, йдеться у книзі.
Вже традиційно письменник після прочитання історії «Чарівна водяна кулька» запропонував усім охочим показати смішні личка через велику лупу. І хто б сумнівався, що тих, хто бажає покривлятися, виявиться дуже багато :).
Далі, в контексті історії про мильну бульбашку, автор книжки запропонував дітям та вчителям робити справжні мильні бульбашки. Було дуже весело!
Цього разу В’ячеслав потішив не тільки гостей зустрічі, але й бібліотекарів. Автор зачитав уривок із книжки під назвою «Справжнісінька правда», в якій йдеться про бібліотеку. Коли письменник емоційно читав про те, як Мишасько електризується, коли захопливо читає цікаву книжку, діти уважно слухали та щиро сміялися. А історія про Сову-бібліотекарку викликала непідробні посмішки і в дорослих слухачів, а особливо у самих бібліотекарів.
Після презентації книжки В’ячеслав Купрієнко разом із дітьми співали веселі пісні. Хітом, як і минулого разу, стала пісня про Дракошу. Потім дуже гучно та радісно хором співали пісню про таксу та пісню про першокласницю. Діти та дорослі швидко запам’ятовували тексти та охоче підспівували.
Наприкінці зустрічі, після спільного фото на пам'ять, автор підписав книжки усім бажаючим та запропонував після прочитання вигадати власні історії про Мишаська.
Ще раз висловлюємо подяку В’ячеславу Купрієнко за такі жартівливі та водночас пізнавальні презентації! Чекаємо на нові книжки та візити автора до бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар