четвер, 17 жовтня 2024 р.

Більше пензликів і гарної палітри

У бібліотеці естетичного виховання імені Олександра Довженка для дорослих ЦБС Солом'янського району м. Києва з нагоди Дня художника України пройшов  художній майстер-клас для дорослих і дітей
🎨🖌️.
 
Щиро вдячні за проведення майстер-класу нашій добрій подрузі волонтерці і майстрині, надзвичайно цікавій творчій людині Олександрі, яка вчила учасників заходу малювати аквареллю 👩🏻🎨`´°.
 
Малювали осінній пейзаж – Олександра допомагала учасникам реалізувати їхні творчі ідеї і створити власні красиві та ефектні картини 🍁 𓂃🖌. Під час майстер-класу майстриня розповідала про основні поняття живопису, про різні техніки та прийоми малювання 💡.
 
Мистецтво і творчість – це запорука гарного настрою, релаксу та гармонії з собою, тож сподіваємося, що всі, хто завітали на наш захід пішли не тільки з власними «полотнами», але також і з позитивними емоціями та чудовими враженнями, а також з бажанням розвивати свої творчі здібності і вчитися малювати далі 😊 🌞.
 
️У бібліотеках Солом’янки регулярно проходять різні цікаві заходи, в тому числі і майстер-класи, тож обов’язково приходьте – вчіться чомусь новому, розважайтеся, відпочивайте й отримуйте заряд позитиву.

Немає коментарів:

Дописати коментар