пʼятниця, 2 серпня 2024 р.

Анонсовано вихід нових книг серії «Зоряні війни» 🌌

У далекій-далекій-далекій галактиці
вийде нова книжкова трилогія про те, як зароджувалося Повстання 😲.
 
Фанати «Зоряних війн» вже дізналися про авторитарне піднесення Галактичної Імперії з фільмів і телешоу. Але в тіні залишалося те, як розпочиналося Повстання, яке одного дня зруйнує правління Імперії. Завдяки таким телесеріалам, як «Обі-Ван Кенобі», «Андор» та «Бунтар Один», здавалося, що про події, які призвели до «Нової надії», було сказано достатньо. Однак, як відомо книголюбам, слова можуть розгорнути й розширити історію так, як це не можуть зробити фільми й серіали. Такі книги, як «Зоряні війни: Світло джедаїв» та «Зоряні війни: Учень темряви», розширюють знання про «Зоряні війни» новими унікальними історіями. Нова майбутня книжкова трилогія перенесе читачів у часи терору й недовіри, а розпочнеться все з книги Олександра Фріда «Зоряні війни: Маска страху» 📓.
 
🧾Погляд Фріда на всесвіт «Зоряних війн», що постійно розширюється, переносить читачів за межі Андору, досліджуючи, як розпочалося легендарне Повстання. У перші дні правління імператора Палпатіна в трьох людей виникло невдоволення тим, як усе склалося.
 
Зі знищенням Ордену джедаїв закінчилася епоха Республіки, і настала епоха Імперії, що міцно тримала галактику у своїх страшних обіймах. Чи можна знайти надію за правління деспотичного уряду? З трьох різних поглядів – Мон Мотми, Со Геррера та Бейла Органа у новій книзі ми простежимо, як ці важливі постаті Повстання прокладали свій шлях до створення Альянсу Повстанців. Що змусило їх обрати боротьбу, і за що вони боротимуться на шляху до визволення Галактики? Вихід книги «Зоряні війни: Маска страху» заплановано на 25 лютого 2025 року.
 
💬Олександр Фрід про свою нову книгу сказав так: «Це шанс написати політичний трилер, шпигунську драму і масштабний історичний епос одночасно, а також привернути увагу до Мон Мотми – персонажа, яким я захоплююся протягом багатьох років. Я можу лише сподіватися, що кінцевий результат розкриє важливі теми фільмів-приквелів і стане таким самим поєднанням позачасовості й актуальності».
 
«Маска страху» є обов'язковою до прочитання для прихильників історії про Зоряні війни через свою таємничість та інтригу. Читачі вболіватимуть за героїв, які приховують свої наміри від імперських офіцерів та відданих послідовників. Книга допоможе читачам краще зрозуміти, на яку відвагу пішли Мон Мотма, Со Геррера та Бейл Органа, щоб змовитися проти гніву Імперії. Бажання кращого майбутнього підштовхує їх до планування повстання.

Немає коментарів:

Дописати коментар