понеділок, 19 серпня 2024 р.

Популярний роман «Покинь, якщо кохаєш» екранізували 📕➺ 🎬

9 серпня 2024 року у США відбулася прем’єра стрічки, знятої за мотивами відомої в усьому світі книги «Покинь, якщо кохаєш». У цьому дописі ділимося інформацією, яка нам відома про фільм
👇.
 
Коллін Гувер є однією з найпопулярніших сучасних авторок романів, а «Покинь, якщо кохаєш» це її найвідоміша книга. Екранізація книги  зібрала 24 мільйони доларів вже в перший день прокату у США 🤩.
 
📌Тим, хто вже читав книгу, нагадаємо, а тим, хто не читав, розповімо, що роман «Покинь, якщо кохаєш» вийшов 2016 року і протягом 132 тижнів (понад 2,5 роки) був у списку бестселерів за версією «New York Times». Головна героїня – флористка Лілі Блум, закохується в харизматичного нейрохірурга Райла Кінкейда. З розвитком сюжету стосунки Лілі з Райлом стають дедалі тривожнішими, і вона починає згадувати своє перше кохання, Атласа Коррігана. Коли він знову з'являється в її житті, стосунки Лілі з Райлом ускладнюються.
 
Насправді «Покинь, якщо кохаєш» це історія про домашнє насильство і тих, хто від нього потерпає. Авторка книги пише про те, як це – бути втягнутим у замкнене коло насильства і відчувати неспроможність вирватися з цієї ситуації. Лілі знає, що кохає Райла і що він добре ставився до неї в минулому, але вона також усвідомлює, що заслуговує на краще, адже дівчина помічає у Райлі риси, які нагадують її агресивного батька.  Це нелегка, але важлива тема – Гувер через свою творчість закликає людей по-справжньому зрозуміти, в якому становищі можуть опинитися люди, які стикаються з насильством у родині.
 
У фільмі чудово зображено цю захопливу історію. Блейк Лайвлі (Лілі Блум) і Джастін Бальдоні (Райл Кінкейд) чудово спрацювалися разом і в результаті вийшла красива і цікава стрічка 🍿🎥✮⋆˙.

Немає коментарів:

Дописати коментар