середа, 3 січня 2024 р.

Новий рік – нове життя

Прийшов новий рік, який сподіватимемося, принесе нам позитивні зміни. Якою б не була ситуація, щоб не відбувалося, так повелося, що більшість людей завжди планують у новому році змінити щось у своєму житті на краще, а всі зміни, як ми знаємо, починаються з себе. У цьому дописі хочемо поділитися з вами деякими простими життєвими порадами, які можуть бути корисними для тих, хто бажає змінити себе в новому році.
 
1. Поставте собі завдання на рік – велике чи маленьке – і беріться до його виконання. Якщо хочете пробігти марафон, починайте тренуватися. Бажаєте вивчити нову мову, підіть на курси. Хочете покращити стан здоров’я, почніть з правильного харчування.
 
2. Оновіть своє робоче місце – приберіть безлад, відмовтеся від купи паперу та додайте одну чи дві фотографії/картинки, які б вас надихали. Можете навіть поставити дошку візуалізації для щоденного натхнення.
 
3. Пийте більше води. Якщо у вас є з цим проблеми, можете додавати у воду скибочку лимона чи якісь ягоди, щоб покращити смак.
 
4. Створіть дошку візуалізації (дошку мрій) на рік (справжню або електронну за допомогою Pinterest). Наповніть її речами, які надихатимуть вас протягом року.
 
5. Заплануйте регулярні побачення з коханою людиною (якщо це можливо), або регулярні зустрічі з близькими друзями – такі зустрічі неодмінно даруватимуть позитивні емоції.
 
6. Культивуйте в собі вдячність, адже це відчуття робить нас щасливішими, здоровішими і знижує стрес.
 
7. Чітко визначте свої пріоритети на рік – здоров'я, сім'я, робота, навчання, допомога іншим, захист країни...
 
8. Намагайтеся проводити більше часу офлайн. Влаштовуйте собі регулярні «цифрові детоксикації».
 
9. Будьте фізично активними.
 
10. Радійте приємним подіям і моментам. Щодня приділяйте хвилинку, щоб відзначити такі, здавалося б, банальні дрібнички, як блакитне небо чи смачна чашка кави.
 
11. Робіть усе, що можете, щоб наблизити перемогу України над ворогом.

Немає коментарів:

Дописати коментар