вівторок, 1 червня 2021 р.

До бібліотеки в гості завітали герої казок🐔🐰🐶

У бібліотеці пройшло театралізоване дійство до Міжнародного дня захисту дітей (захід також транслювався у прямому ефірі на сторінці бібліотеки у
facebook). Цього дня до нас у гості завітали герої казок, які, сподіваємося, змогли подарувати нашим користувачам і підписникам позитивні емоції😊. Наш ляльковий мінітеатр коротко продемонстрував, що в житті можуть бути різні ситуації й події – і радісні, і не дуже, і ми маємо бути до них готовими, щоб успішно впоратися з будь-якими складнощами. Але головне, що добро завжди перемагає зло.
 
Патрік Ротфусс писав: «У дитинстві ми рідко думаємо про майбутнє. Ця безтурботність дає нам свободу веселитися так, як це можуть робити тільки деякі дорослі. День, коли ми турбуємося про майбутнє, – це день, коли ми залишаємо своє дитинство позаду». Ми пропонуємо вам хоча б інколи, хоча б сьогодні не думати про майбутнє, а безтурботно веселитися. Маємо надію, що наше сьогоднішнє театралізоване дійство потішило дітей і допомогло дорослим перенестися у дитинство хоча б ненадовго.
 
Бережімо й захищаймо дітей, адже вони – майбутнє нашої планети.


Немає коментарів:

Дописати коментар