четвер, 31 серпня 2023 р.

Даруємо позитивні емоції дітям 👦👧

Бібліотеки Солом’янки долучилися до акції, яка пройшла у  Центрі дитячої та юнацької творчості на Відрадному Солом’янського району. В межах акції було проведено низку культурно-просвітницьких заходів для діточок, які через війну вимушені були покинути власні домівки і змінити і місця проживання, і навчальні заклади.
 
Основна мета акції – подарувати діткам з числа ВПО позитивні емоції, приємні враження та надихнути їх на успіхи в новому навчальному році. Організатори заходів, у тому числі і бібліотеки Солом’янки, влаштували для дітей цікаві ігри, квести, читання вголос, майстер-класи, вікторини й танці 🤗🧸🕺📚.
 
Зокрема бібліотека естетичного виховання імені О. Довженка для дорослих ЦБС Солом'янського району м. Києва провела для дітей майстер-клас «Морозивна скарбничка знань» – бібліотекарі разом з дітьми робили з паперу ємності у вигляді морозива, в які клали вирізки з журналів, що містили різноманітні цікаві факти. Дітки самі обирали, які факти їм подобаються найбільше та з задоволенням наповнювали ними свої «скарбнички знань». Також провели пізнавальну гру «Загадки для кмітливих» –  дітлахи відповідали на підготовлені бібліотекарями запитання про все на світі 🙃
 
🔷Захід організували Солом’янська районна в місті Києві державна адміністрація, УСЗН Солом’янської РДА, Міжнародний благодійний фонд «Українська фундація громадського здоров’я», представництво корпорації «Право на здоров’я» (HealthRight International) в Україні, бібліотеки Солом’янки та Національна бібліотека України для дітей.  

Немає коментарів:

Дописати коментар