понеділок, 28 серпня 2023 р.

Зйомки кліпу гурту «Фranko'» у бібліотеці

27 серпня виповнилося 167 років від дня народження видатного українського поета і письменника Івана Франка. У творчості Франка втілилися найсміливіші ідеї українського державотворення, в його поезіях ми знаходимо незламну віру в наш народ, нашу єдність і світле та вільне майбутнє України. Дуже символічно і приємно, що напередодні дня народження «українського каменяра» у стінах бібліотеки естетичного виховання імені О. Довженка для дорослих ЦБС Солом'янського району м. Києва відбулися зйомки музичного кліпу українського гурту «Фranko'» до пісні на вірші Івана Франка «У долині село лежить».

Гурт «Фranko'» заснований 2015 року. За час свого існування випустив 3 альбоми, 5 синглів, 8 кліпів та зіграв понад 50 концертів по всій Україні, а також взяв участь у різних рок-фестивалях. Гурт грає власні композиції у стилі романтичний інді-рок, а також українські народні пісні в авторському виконанні.
 
Ми тішимося, що такою прекрасною поезією як «У долині село лежить» тепер ми можемо насолоджуватися ще і як піснею. Вірш завдяки гурту отримав нове життя, і ми щасливі, що наша бібліотека причетна до народження кліпу до цієї чудової пісні. Сподіваємося, що українцям сподобається кліп. Дякуємо учасникам гурту «Фranko'»  і чекаємо на нові зустрічі та співпрацю.

Немає коментарів:

Дописати коментар