середу, 16 лютого 2022 р.

Єднаймося і нехай любов переможе 🇺🇦💕

16 лютого 2022 року в нашій державі вперше відзначається нове свято – День єднання. Цей День встановлений згідно з Указом Президента України «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» від 14 лютого 2022 р. Основна мета цього Дня – консолідувати наш народ в умовах інформаційного тиску і загрози, а також зміцнити стійкість українців.
 
Сьогодні з самого ранку всією країною люди вивішують національні прапори, надягають синьо-жовті стрічки і всіляко демонструють світові нашу єдність.
 
Ми завжди прагнули свободи і добре знаємо, що відстоювати і виборювати її можливо, тільки згуртувавшись. А гуртуватися ми вміємо, адже неодноразово це робили, щоб захистити себе, свої права, свою державу.
 
В межах Дня єднання проходять різні тематичні заходи, спрямовані на єднання і підтримку України: підняття Державного Прапора України на будинках і спорудах в усіх населених пунктах; виконання Державного Гімну України; в закладах освіти спільно з МОН й Інститутом національної пам’яті проводяться уроки, присвячені єднанню; за підтримки Держкіно відбудуться покази в кінотеатрах і на телеканалах фільмів українського виробництва, і т. д.
 
До того ж буде реалізовано проєкт «Книга для зміцнення національної єдності».
 
Разом ми – велика сила!

Немає коментарів:

Дописати коментар