вівторок, 8 лютого 2022 р.

Це не іграшки. Що потрібно знати про безпеку дітей в інтернеті (Відео-застереження) 💻🌐

8 лютого 2022 р. відзначається День безпечного Інтернету. Цього року гасло Дня – «Все розваги й ігри?» Дослідження поваги та відносин в Інтернеті».
 
Від ігор до спілкування у різноманітних чатах, від перегляду відеороликів до трансляції власного відео – це величезна складова життя сучасних дітей і молоді. Юне покоління активно формує простори інтерактивних розваг, в яких проводить дуже багато часу. Але чи повністю це безпечно? Які ризики чекають на дітей і молодь онлайн? Мета Дня безпечного Інтернету 2022 – звернути увагу на роль дітей і молоді у створенні безпечного інтернету – як під час ігор, так і під час створення контенту чи взаємодії з іншими людьми.
 
Про День безпечного Інтернету
День безпечного Інтернету в усьому світі відзначається щороку у лютому. Мета Дня – сприяти безпечному й позитивному використанню цифрових технологій дітьми та молоддю, а також стимулювати суспільну дискусію про відповідальне, шанобливе, критичне і творче використання технологій.
 
До Дня безпечного Інтернету ми підготували відео-застереження, в якому до вашої уваги представлені короткі рекомендації щодо безпеки дітей і дорослих в Інтернеті.

Немає коментарів:

Дописати коментар