вівторок, 14 вересня 2021 р.

Руханка-читанка повернулася до бібліотеки 📘📗🎸🎶

А у нас у бібліотеці знову було галасливо, весело і дуже-дуже цікаво, а все завдяки тому, що до нас завітав  композитор і виконавець пісень Ігор Якубовський, який провів «Руханку-читанку» для вихованців дитячого садочка № 383 «Веселинка»
😃.
Розпочався цей прекрасний бібліозахід із жартів від пана Ігоря і його спілкування з дітьми про дитячі книжки – обговорили, хто які книжечки знає і читає. А потім, звісно ж, співали і пританцьовували 🙂🕺. А співали добрі пісеньки про Україну, сонечко, тварин, про цирк і не тільки.
Крім співу, пан Ігор і дітлахи попрацювали над мовним апаратом за допомогою скоромовок. Також, разом запам’ятовували різні літери. І все це було у дуже веселій і захопливій манері. Варто відзначити, що у пана Ігоря чудово виходить налагоджувати контакт і спілкуватися з дітьми на різні теми, зацікавлювати і заохочувати їх.
Далі пан Ігор читав вірші з різних дитячих книжок сучасних українських авторів, показував малечі картинки з цих книжок, обговорював віршики і всі разом знову співали️🧑‍🎤.
Наприкінці зустрічі пан Якубовський розповідав дітям, як користуватися бібліотекою і радив діткам частіше приходити сюди разом з батьками. Ну а завершив захід запальний рок-н-рол, який із задоволенням станцювали усі присутні, і не тільки дітки 😁.
Пан Ігор домовився з нашими юними гостями про нові зустрічі у бібліотеці, а на прощання дітлахи отримали від бібліотекарів читацькі квитки.
 
Чекатимемо з нетерпінням на нові заходи в рамках проєкту «Руханка-читанка» у бібліотеці!

Немає коментарів:

Дописати коментар