середу, 18 серпня 2021 р.

«Незалежність підіймає на крилах» 🇺🇦🕊️💕

24 серпня наша країна відзначатиме 30-ту річницю своєї незалежності. Здавалося б, 30 років це так мало, однак за цей час Україна подолала багато складнощів, прийняла різні виклики і довела, що вона сильна і насправді незалежна, а ми, українці, здатні боронити свою державу від будь-яких посягань на її свободу.
 
Історія України відраховується з  9 століття, коли було створено Київську державу. Та ця держава згодом, на жаль, занепала і розпалася на дрібні князівства. У 17 столітті було утворено Козацько-Гетьманську державу, яка занепала наприкінці 18 століття. А потім протягом майже двох століть незалежної української держави не існувало.
 
24 серпня 1991 р. у нашій історії нарешті відбулася знаменна подія – проголошення України незалежною, демократичною державою.
 
Попри те, що посягання на свободу України продовжуються, наша держава укотре демонструє світові свою силу і здатність боротися за свою територіальну цілісність до кінця.
 
У межах відзначення 30-річчя незалежності України по всій країні відбудеться ціла низка святкових заходів: урочисте підняття синьо-жовтого стяга, саміти, святковий парад Збройних Сил України, концерти, святкові шоу і т. д.
 
Бібліотеки Солом’янки долучаються до відзначення Дня незалежності України і 24 серпня у парку «Відрадний» проведуть заходи з нагоди свята.

Немає коментарів:

Дописати коментар