середу, 11 серпня 2021 р.

«Пізніше». Коли очікувати український переклад нового роману Стівена Кінга?

Весною цього року світ побачила нова книжка популярного американського письменника Стівена Кінга «Пізніше» (англ. «Later»).
 
Що відомо про роман і коли він вийде українською?🤔
 
Редактор «Hard Case Crime» Чарльз Ардай назвав «Пізніше» «страхітливим, чуттєвим, несамовитим і чесним романом».
 
ℹ️ Головний герой книги, Джеймі Конклін, мешкає разом із матір'ю в Нью-Йорку. Він просто хоче бути звичайним підлітком ... але у нього є вельми незвичайний дар. Дар, який його мама просить приховувати від інших. Джеймі вміє розмовляти з мертвими, а значить, йому доступні секрети, які покійний забрав із собою в могилу. Однак володіння цим даром може коштувати Джеймі занадто дорого. У чому він скоро і переконується, коли подруга його мами, детектив Ліз Даттон, просить його допомогти розгадати останнє послання серійного підривника. А на кону – десятки, сотні невинних життів...
 
Якщо ви прихильник/прихильниця творчості легендарного «короля жахів» Стівена Кінга, і коротка інформація про його новий роман вас заінтригувала, чекайте на український переклад «Пізніше» вже цього року. Українську версію роману планує представити видавництво «Клуб сімейного дозвілля». Ми вже не можемо дочекатися🙂.

Немає коментарів:

Дописати коментар