вівторок, 10 серпня 2021 р.

Запахло свіженьким: Віртуальна виставка нових надходжень

У цьому дописі хочемо коротко розповісти вам, любі наші користувачі, про деякі цікаві надходження книжок, які ми отримали нещодавно. Це тільки маленька частинка того, що в нас є зі «свіженького», а щоб отримати більше, завітайте до бібліотеки😀.
 
«Тарас. Повернення» Олександр Денисенко👈
Історія про найвеличнішого генія України – Тараса Шевченка.
Олександр Денисенко – відомий український літератор, сценарист, драматург, кіноактор, режисер, автор теле- і радіопередач. Член Спілки кінематографістів України, Асоціації українських письменників, Заслужений діяч мистецтв України.
 
Це історія про найтяжчі миті життя генія українського народу, яка дає відповідь на важливе запитання: ким насправді був найвеличніший поет України – кам’яним символом чи все ж таки людиною з плоті й крові, яка шукає співчуття, підтримки, дружби, розуміння, кохання? Відірваний від рідної землі, приречений на тяжку солдатську службу в Новопетровській фортеці у колонізованих Російською імперією землях Казахстану... Сім років поневірянь та мук, коли не можна було вільно творити, а доводилося немовби красти миті натхнення, ховаючись від наглядачів, ховаючись від самого себе… А потім звільнення. Здавалося б, найстрашніше вже позаду. Однак це звільнення стало лише частиною хитрої політичної схеми, у центрі якої опинився Шевченко.
Чи міг він знати, якою ціною його буде звільнено з тієї каторги? І навіщо російський цар вертає йому удавану свободу?
 
«Називай мене Мері» Андрій Кокотюха👈
Андрій Кокотюха – автор понад 60 гостросюжетних романів. Уже понад 10 років його книги тримаються у переліку лідерів продажів в Україні. Автор також уже більш як 20 років працює сценаристом у кіно й на телебаченні. Стрічка «Червоний», створена за мотивами однойменного роману Андрія Кокотюхи, потрапила до п’ятірки лідерів прокату серед українських фільмів у 2017 році.
 
Прокинувшись вранці у власній квартирі біля мертвого тіла, колишній поліцейський Олег Кобзар опиняється поза законом. Земля горить під ногами, його оголошено в розшук, ще й полюють убивці, яких направляє невідома і жорстока рука. Тільки здаватися – не в правилах Кобзаря. Врятувати власне життя і знайти справжнього вбивцю йому допомагає слідча Віра Холод – єдина, хто вірить в непричетність Олега і готова навіть порушити правила, аби відновити справедливість.
 
«72. Записки комбата» Олександр Вдовиченко👈
«Про російсько-українську війну написано багато спогадів, мемуарів. Cеред цієї літератури – літератури факту, літератури безпосереднього свідчення, прямої мови – трапляються книги, читаючи які, ти забуваєш, що їх писав не професійний автор, а справжній військовий.
 
Ця книга заслуговує на вашу увагу без жодних зауважень з приводу того, що її автор не є справжнім письменником. Друг Словян написав, як на мене, чесну, відверту (місцями – доволі жорстку) книгу, і зробив це цікаво й талановито. Це кінематографічне бачення подій, які автор оцінює зсередини, проза динамічна, проста у викладі, з точними описами персонажів, їхньої мови, їхніх характерів.
 
Oдразу усвідомлюєш, що читаєш сторінки великого літопису, з яких просто на наших очах твориться нова Історія. В цьому випадку вона пишеться серйозно й переконливо».
Сергій Жадан
 
«Гра в бренди» Олексій Філановський👈
Олексій Філановський – український автор бізнес-літератури, маркетолог, лектор. Має багаторічний досвід роботи на топ-позиціях маркетингу.
 
Побудова успішного бренду, з одного боку, це мистецтво, а з іншого чітко визначені кроки, які слід зробити компанії. Тому маркетолог має не лише креативно мислити, а й розуміти етапи створення та існування бренду. Як запустити бренд з нуля? Як перетворити звичайну торгову марку на ікону? Чи кожній компанії потрібен бренд?
 
У цій книжці маркетолог Олексій Філановський на прикладах відомих українських і світових компаній пояснює, що таке бренд, як оцінити стан та перспективи власного бренду та спланувати його успішний розвиток.
 
Обов’язково заходьте до бібліотеки найближчим часом. Нові книжки чекають на вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар