вівторок, 2 липня 2024 р.

Благодійна кооперація дітей і бібліотеки 🫶🏻 🤗

Українські діти прагнуть перемоги і всіма способами намагаються її наближати, зокрема беручи участь у різних благодійних заходах
👩👶👦🙌. Так, наприклад, юні користувачки бібліотеки естетичного виховання імені Олександра Довженка вирішили влаштувати біля бібліотеки благодійний ярмарок, щоб зібрати кошти на допомогу ЗСУ. Бібліотекарі з великим задоволенням скооперувалися з дітьми – підтримали їхню ініціативу і надали необхідну допомогу в організації та проведенні ярмарку поруч з бібліотекою 🙂.
 
Приємно відзначити, що дорослі користувачі бібліотеки та мешканці району, а також усі небайдужі люди, які в той час опинилися неподалік бібліотеки, також підтримали цю ініціативу і купували «хенд-мейд» вироби, запропоновані дітьми, тож мета, яку ставили перед собою юні волонтерки, була досягнута – кошти для допомоги армії зібрати вдалося👍✔️. А бібліотеці діти доручили важливу місію – передати зібрані кошти, а саме 1800 грн, на потреби одного з підрозділів збройних сил України. Ми з великим задоволенням виконаємо цю місію і кошти з ярмарку обов’язково підуть на придбання важливих речей, необхідних нашим захисникам .
 
Берімо приклад з наших активних та ініціативних дітей і наближаймо перемогу разом.

Немає коментарів:

Дописати коментар