вівторок, 29 березня 2022 р.

Літературна підтримка: міжнародна платформа Poetizer публікує вірші про війну в Україні

Poetizer
(https://www.poetizer.com/) це міжнародна універсальна цифрова платформа, створена з метою впровадження інновацій у видавничу індустрію, яка дає можливість письменникам і поетам в усьому світі ділитися своєю творчістю.
 
Нещодавно  на своїй сторінці у Facebook представники Poetizer повідомили про те, що вони збирають поезії про війну в Україні і закликали усіх охочих ділитися своїми творами на цю тему (англійською мовою):
 
«Будь ласка, пишіть вірші для українського народу і публікуйте їх на Poetizer з хештегом #WeStandWithU  або надсилайте їх нам на адресу team@poetizer.com. Ми збиратимемо усі поезії з усього світу і ділитимемося ними з українським народом, щоб продемонструвати йому нашу підтримку».
 
На додачу до цього, представники Poetizer пропонують усім, хто бажає, підтримати українців фінансово, скористатися платформою гуманітарної допомоги People in need, де є окремий рахунок для українців.
 
Ми вдячні світові і зокрема платформі Poetizer за підтримку, також ми вдячні усім, хто написав вірші для українців. Ми цінуємо це.
 
Почитати поезії про війну в Україні, які вже опубліковані на Poetizer, можна за цим посиланням: https://www.poetizer.com/westandwithu.pdf.

Немає коментарів:

Дописати коментар