вівторок, 6 липня 2021 р.

Бібліоквест для дітей 👧👦📚📚

Бібліотека з радістю приймала у себе в гостях юних користувачів – вихованців старшої групи дитячого садочка «Кияночка». Дітлахи, хоча ще досить маленькі, але вже прекрасно читають і цікавляться книжками, тож бібліотекарі разом із вихователями влаштували для них пізнавально-розважальний квест-екскурсію бібліотекою.
Бібліопригоди розпочалися ще у холі – там діти завзято розшукували по різних закутках маленькі книжечки, а потім у цих книжечках шукали літери, з яких складали слово «БІБЛІОТЕКА». Далі, щоб потрапити до наступної локації, відгадували загадки від бібліотекаря🤓.
Пройшовши перші бібліовипробування, наші юні користувачі вирушили на екскурсію різними залами бібліотеки – відбулося знайомство з абонементом, читальною залою та книгосховищами. Також, діти були ознайомлені з правилами користування бібліотекою і отримали читацькі квитки, а ще придивилися для себе літературу – ну зовсім як дорослі😃. Під час екскурсії, дітки також виконували різні цікаві завдання – були і бібліошпигунські пристрасті, і виготовлення фоторамок «Я люблю бібліотеку», і інше.
На абонементі для малечі провели читання вголос із візуалізацією матеріалу – читали пізнавальні історії про тварин. А потім усі разом перемістилися до бібліотечного кінозалу, де переглянули мультфільм за мотивами української народної казки «Кривенька качечка» 🎥.
На останок дітки обрали для себе книжечки, які вони зможуть почитати разом з вихователями у садочку. А на прощання бібліотекарі влаштували для малечі невеличкий сюрприз – надування величезних мильних бульбашок😊.
Дітки сказали, що їм екскурсія бібліотекою дуже сподобалася, і обіцяли повернутися. Ми, своєю чергою, чекатимемо з нетерпінням на нові зустрічі😉.


Немає коментарів:

Дописати коментар