середу, 13 червня 2018 р.

Бібліотека - цікаво, корисно, пізнавально!


Коли до бібліотек приходять майбутні першокласники – це завжди цікаво. Цікаво спостерігати за тим, як вони розмірковують, висловлюють свої думки, ставлять серйозні питання. Ось і наша серйозна делегація дітей , які прийшли на екскурсію, зацікавилися «Буккросингом». Що це незнайоме слово означає бібліотекарі пояснили, а діти пообіцяли свої прочитані книжечки приносити і обмінювати на ще не прочитані.

Природа, космос, цікаві кольорові сторінки журналів, вражаючі виставки – все це діти побачили у читальній залі.
«Хочу почитати про Єгипет», «А мені дайте, будь ласка, книжечку про космос», «А мене цікавлять дельфіни» - всім пізнайкам підібрали книжечки за смаком.



Корисні поради поводження з книгою діти прочитали і запам’ятали.
Рушаємо далі на абонемент, місце звідки книжки видають додому. А в цій залі є найцікавіше – дитячий куточок, де є яскраві книжки, пізнавальні настільні ігри, креативні виставки.
 І як же дітей відпустити, не перевіривши, які вони знають казки. Наш ляльковий театр не припиняє радувати маленьких відвідувачів. Під музику, підібраної під кожного казкового героя, діти згадували назви казок. Всіх персонажів відгадали, із завданням впоралися. 


Із піднесеним настроєм діти залишали стіни бібліотеки з впевненістю про те, що відвідування бібліотек та читання книжок також веселе заняття.      


Немає коментарів:

Дописати коментар