пʼятниця, 29 травня 2020 р.

З днем народження, столице!

В останню неділю травня традиційно відзначається день народження Києва – надзвичайно красивого міста, в якому гармонійно поєдналися історія і сучасність. Цього року День Києва припадає на 31 травня. У цьому дописі ми коротко розкажемо вам про те, як столиця відзначатиме своє свято в умовах карантину.

ONLINE-Пробіг під каштанами
Цей захід проводився в Києві вже 27 разів, але цього року його буде проведено онлайн. Організатори пропонують долучитися до благодійної акції і зробити грошовий внесок у розмірі 100 грн. Кошти будуть направлені на потреби українських лікарів та медичних закладів.
Місце проведення: https://probeg.kiev.ua/

VII Фестиваль Чілдрен Кінофест
Щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей і підлітків цього року також пройде онлайн  з 29 травня по 7 червня. Мета фестивалю – розвиток в Україні традицій сімейних переглядів кіно, заохочення дітей у створенні фільмів.
Деталі та місце проведення: https://childrenkinofest.com/

ONLINE-виставка тюльпанів на Співочому полі
З 30 травня по 7 червня ви зможете насолодитися видом прекрасних квітів, які висадили на Співочому полі у Києві. 2020 року виставка пройде онлайн, тому в парку спеціально встановили відеокамери з кількох ракурсів.
Місце проведення:
Вартість: 75 грн

Інтерактивна виставка Ukraine WOW (віртуальна версія)
Це одна з найпопулярніших виставок в історії незалежної України. Інтерактивна виставка-подорож Україною та з Україною в компанії. Ukraine WOW показує країну, вдивляючись у її географію і культуру, природні багатства і промисловість, в історії великих українців минулого і тих, хто творить наше сьогодні. Організатори представлять виставку у 3D-форматі.
Місце проведення: ukrainewow.com

Ми радимо вам утриматися від будь-яких масових заходів, уникати скупчення людей, і натомість провести час із родиною, а один із перелічених вище онлайн-заходів неодмінно стане для вашої родини чудовою розвагою у День Києва. Усіх мешканців столиці вітаємо зі святом!

Немає коментарів:

Дописати коментар