субота, 6 липня 2024 р.

«Якщо любов – найкраща частина життя, то поцілунок – найкраща частина любові»

6 липня відзначається Всесвітній день поцілунку
💋ྀིྀི. Це свято затверджене досить поважною міжнародною організацією – Організацією Об’єднаних Націй. Отже, обов’язково подаруйте в цей день поцілунки тим, хто Вам небайдужий – своїм коханим, діткам, друзям, батькам.
 
Скільки людей живе на світі, стільки і видів поцілунків існує – це справа дуже індивідуальна 😊 День поцілунку було встановлено 2006 року, щоб відзначити важливість цього приємного заняття і підкреслити роль, яку воно відіграє в культурах по всьому світу. А ще День поцілунку це чудова нагода для тих, хто не наважується поцілувати об’єкт своєї симпатії, нарешті наважитися і зробити це 😉.
 
🪶Трохи історії
Прекрасне свято поцілунку вперше з’явилося у Великобританії в кінці XIX століття. У ті далекі часи на березі туманного Альбіону, враховуючи важливість цього явища, як одного з неповторних і високих проявів любові, вирішили, що поцілунок просто зобов’язаний мати своє власне свято. Офіційним міжнародним святом цей День став значно пізніше.
 
На честь Міжнародного дня поцілунків по всьому світу організовуються заходи для тих, у кого є кохані, і тих, хто їх шукає, та й взагалі для всіх, хто любить цілуватися.
 
👉З нагоди цього чудового свята до вашої уваги деякі цікаві факти про поцілунки :

Немає коментарів:

Дописати коментар