Сторінки

середа, 10 липня 2024 р.

Спільними зусиллями проводимо приємні та корисні активності для дітей ВПО 👧 👦 🙌

Днями бібліотека естетичного виховання імені Олександра Довженка для дорослих та бібліотека для дорослих №13 представляли команду Солом’янських бібліотек під час важливого благодійного заходу, організованого для діток внутрішньо переміщених осіб. Захід пройшов у Територіальному центрі соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва.
 
Захід був сповнений різних приємних активностей – майстер-класів, ігор, співів та ін. Зокрема бібліотеки Солом’янки провели для діточок майстер-класи з виготовлення різних гарних поробок 👐 🎀. Дітки завзято і натхненно брали участь у майстер-класах та інших активностях і ми щиро сподіваємося, що це принесло їм задоволення, адже в реаліях регулярних обстрілів, вимушених переміщень та інших труднощів, з якими доводиться стикатися маленьким українцям, позитивні емоції та приємні заняття є надзвичайно важливими. Ми всі разом маємо докладати максимум зусиль, щоб дарувати дітям  радість навіть у таких важких умовах 💛.
 
Окрім майстер-класів ми також активно розповідали діткам про бібліотеки та про книги і сподіваємося, що нам вдалося викликати інтерес малечі до наших закладів і до читання в цілому, і що в майбутньому вони стануть нашими користувачами 📘 🏫 🙇‍♂️.

Немає коментарів:

Дописати коментар