Сторінки

вівторок, 24 вересня 2024 р.

50-річчя бібліотеки 📚 🎂

Бібліотеці естетичного виховання імені Олександра Довженка для дорослих ЦБС Солом'янського району м. Києва виповнилося 50 років. Вже цілих півстоліття ми допомагаємо своїм користувачам розвиватися, пізнавати щось нове, навчатися, відпочивати і просто добре проводити час
🙂.  
 
Ми всі зараз переживаємо дуже важкі часи, тому будь-який привід для радості, будь-які приємні події та моменти, будь-що, що може подарувати нам посмішку та позитивні емоції, це надзвичайно важливо і цінно. Не слід нехтувати такими моментами і варто ділитися ними з іншими людьми 🤗.
 
Бібліотеку і бібліотекарів з ювілеєм вітали протягом усього дня – до нас у гості завітали користувачі та друзі бібліотеки, зокрема працівники дитячого садочка №383, дирекція франко-українського дитячого садочка й школи «Rikiki» та інші 🎈.
 
🧩 🤓 📘 🤸 🎨🖌️У цей особливий для нас день ми вирішили розважити наших гостей різними цікавими активностями – провели святковий літературний квест, присвячений казкам; влаштували спортивний квест з призами; організували різноманітні конкурси, розваги з цікавими запитаннями й завданнями. Також запрошували усіх гостей переглянути виставку фото і книг Олександра Петровича Довженка, облаштовану у бібліотеці з нагоди 130-річчя митця. А ще пропонували гостям пригоститися яблуками, які, як відомо, вважаються символом творчості Олександра Петровича.
 
Особливу подяку хотіли б висловити добрій подрузі нашої бібліотеки – волонтерці і майстрині Олександрі, яка допомагала нам в організації заходів до Дня народження бібліотеки 🙏. Так, пані Олександра провела для гостей творчий майстер-клас «Зроби собі закладку», а також ще одну дуже цікаву й оригінальну активність – антистрес-малювання натуральними фарбами, зробленими з їстівних інгредієнтів.
 
Усі, хто завітали до бібліотеки у цей день, отримали смаколики, зокрема печиво з віщуваннями, та невеличкі приємні подаруночки ✨🍰. Також дуже приємно було, що в цей день до нас записалися і нові користувачі.
 
Загалом ми дуже задоволені тим, як минув ювілей бібліотеки імені Олександра Довженка, сподіваємося, що наші гості також задоволені 😊.
 
Пам’ятайте, що бібліотека завжди рада приймати у своїх стінах користувачів і гостей, тож до нових зустрічей!

Немає коментарів:

Дописати коментар